Portugo – new!

BUILT

Brasilia-DF, 2020

As in previous projects such as Authoral or Ricco Burger, Portugo’s internal space should function as a pedestrian connection between the commercial road and the residential area. We decided to use the same floor both on the public sidewalk and inside the store to highlight the desired connection. The kitchen is located on the mezzanine and the finishing of the sweets and other dishes are done on the ground floor, behind the front shop counter.

Authors: Daniel Mangabeira, Henrique Coutinho and Matheus Seco
Project Coordinator: Luciana Ribeiro
Team: Giovanni Cristofaro and Luiz Lopes
Built Surface: 110sqm
Project: 2019
Construction: 2019-2020
Branding: Avocado Design

Constructor: Cleber (Pedro Barbosa)
Photos: Marina Lira

 

Projeto Portugo

 

Projeto Portugo

 

Projeto Portugo

 

Projeto Portugo

 

 

 

Planta Portugo

 

Portugo – new!

BUILT

Brasilia-DF, 2020

As in previous projects such as Authoral or Ricco Burger, Portugo’s internal space should function as a pedestrian connection between the commercial road and the residential area. We decided to use the same floor both on the public sidewalk and inside the store to highlight the desired connection. The kitchen is located on the mezzanine and the finishing of the sweets and other dishes are done on the ground floor, behind the front shop counter.

Authors: Daniel Mangabeira, Henrique Coutinho and Matheus Seco
Project Coordinator: Luciana Ribeiro
Team: Giovanni Cristofaro and Luiz Lopes
Built Surface: 110sqm
Project: 2019
Construction: 2019-2020
Branding: Avocado Design

Constructor: Cleber (Pedro Barbosa)
Photos: Marina Lira

Seta