Lemos Galvão – new!

BUILT

Brasília-DF, 2020

The project organized the reception, meeting rooms and board on the access floor, while the team, the pantry and a large meeting room were positioned on the lower floor. The wooden floor unifies the entire space, while wooden panels, light walls and acoustic glass partitions make the internal divisions depending on the desired degrees of privacy or transparency. The lighting was designed to be direct only in the work and circulation areas and indirect in the waiting and sitting areas.

Authors:
Daniel Mangabeira, Henrique Coutinho and Matheus Seco
Project coordinator: Luciana Ribeiro
Team: Bárbara Neumann
Built Surface: 250sqm
Project: 2019
Construction: 2019-2020
Contractor: Grid Engenharia
Photos: Joana França

Projeto Lemos Galvão

 

Projeto Lemos Galvão

Projeto Lemos Galvão

 

Projeto Lemos Galvão

 

Projeto Lemos Galvão

 

Projeto Lemos Galvão

Projeto Lemos Galvão

 

Projeto Lemos Galvão

 

Projeto Lemos Galvão

Projeto Lemos Galvão

 

Projeto Lemos Galvão

Lemos Galvão – new!

BUILT

Brasília-DF, 2020

The project organized the reception, meeting rooms and board on the access floor, while the team, the pantry and a large meeting room were positioned on the lower floor. The wooden floor unifies the entire space, while wooden panels, light walls and acoustic glass partitions make the internal divisions depending on the desired degrees of privacy or transparency. The lighting was designed to be direct only in the work and circulation areas and indirect in the waiting and sitting areas.

Authors:
Daniel Mangabeira, Henrique Coutinho and Matheus Seco
Project coordinator: Luciana Ribeiro
Team: Bárbara Neumann
Built Surface: 250sqm
Project: 2019
Construction: 2019-2020
Contractor: Grid Engenharia
Photos: Joana França

Seta