Sigel Capital Office

BUILT

Brasília-DF, 2016

 

The different colors of the carpet were positioned following a pattern that aims to reflect the transition between areas that have greater possibility of having a view to the exterior and exposition to natural sunlight (orange) and the areas that are closer to the building´s core (grey).

Authors: Daniel Mangabeira, Henrique Coutinho, Matheus Seco
Collaboration: Guilherme Mahana e Bárbara Neumann
Built Surface: 115m2
Project and Construction: 2016
Photography: Haruo Mikami

 

Foto Sigel Capital

Foto Sigel Capital

Foto Sigel Capital

Foto Sigel Capital

Sigel Capital Office

BUILT

Brasília-DF, 2016

 

The different colors of the carpet were positioned following a pattern that aims to reflect the transition between areas that have greater possibility of having a view to the exterior and exposition to natural sunlight (orange) and the areas that are closer to the building´s core (grey).

Authors: Daniel Mangabeira, Henrique Coutinho, Matheus Seco
Collaboration: Guilherme Mahana e Bárbara Neumann
Built Surface: 115m2
Project and Construction: 2016
Photography: Haruo Mikami

 

Seta