Law Office

PROJECT

BRASÍLIA – DF, 2017

The project foresees a ground-floor building, entirely built in metallic structure on foundations in exposed concrete. A sequence of enclosed spaces is interspersed with overgrown gardens in order to increase the perimeter of frames exposed to natural light and protected by metallic bise-soleils from excessive sunshine. All floor and roof slabs consist of lattice beams of precast concrete. All external closure panels are in prefabricated concrete.

Authors: Daniel Mangabeira, Henrique Coutinho, Matheus Seco
Collaboration: Victor Machado 

Built Surface: 800sqm
Project: 2017

 

 

 

 

Law Office

PROJECT

BRASÍLIA – DF, 2017

The project foresees a ground-floor building, entirely built in metallic structure on foundations in exposed concrete. A sequence of enclosed spaces is interspersed with overgrown gardens in order to increase the perimeter of frames exposed to natural light and protected by metallic bise-soleils from excessive sunshine. All floor and roof slabs consist of lattice beams of precast concrete. All external closure panels are in prefabricated concrete.

Authors: Daniel Mangabeira, Henrique Coutinho, Matheus Seco
Collaboration: Victor Machado 

Built Surface: 800sqm
Project: 2017

 

Seta